Meer resultaten voor leren paardrijden antwerpen

leren paardrijden antwerpen
Manege Alberdienst.:
Draai rechtsaf op de Gloriantlaan en meteen terug links U-bocht. Ter hoogte van de Kastanjedreef gaat u terug linksaf. U rijdt dan recht op onze parking. Vanuit Brussel langs A12 of E19.: Volg de A12 of E19 vanuit Brussel richting Antwerpen.
EPC
Dressuurstal Pronkenberg Kontich Belgi.
Rijschool Pronkenberg is aangesloten bij de Vlaamse Liga Paardensport www.vlp.be En behoort tot de 4 grootste clubs van vlaanderen. Pronkenberg is de grootste club van Antwerpen en heeft ook het hoogst aantal sterren toegekend gekregen aan de hand van meer dan veertig punten. bedrijfsmanagement, sporttechnisch luik, infrastructuur en veiligheid.Toch blijven we met gans het team werken aan mogelijke verbeteringen. Rijschool Pronkenberg is gespecialiseerd in volgende aktiviteiten.: stalling-pension paarden en ponys. africhting en training van paarden. training en begeleiding wedstrijdruiters met ponys en paarden. groepslessen met ponys voor kinderen van beginners tot en met gevorderden. Beginnen met paardrijden op een verantwoorde manier kan vanaf de leeftijd van 7 jaar.
bmi berekenen vrouw
Manege Alberdienst.:
Welkom op de website van onze manege. Manege Alberdienst werd oorspronkelijk opgericht in 1965, maar kende sindsdien twee verhuizen. Momenteel zijn we gevestigd op Antwerpen Linkeroever, niet ver van het strand, op slechts een 30-tal minuten van Gent en Brussel.
accountant antwerpen
Dennehoeve Stoeterij Manege Startpagina.
Sabrina en Bart wensen u een aangenaam verblijf op hun website. Wij verwelkomen u graag op onze accommodatie gelegen te Zandvliet Antwerpen 4. Hectaren bos voor uren rijplezier lokken u op slechts 20 minuten rijden vanuit het centrum van Antwerpen.
LED Lampen
Lessen Paardensport 2dehands.be.
Wil je graag leren paardrijden, wil je leren springen, wil je een niveau hoger geraken met je pony/paard., 19 augustus 2018 0827: Kontich. Verzorger gezocht regio Westmalle. Zijn paarden je passie? En wil je graag alles leren over paarden verzorgen?
Manege Welkom geeft toffe lessen paardrijden.
Leuke lessen voor jong en oud. Wil je graag beter leren paardrijden? Dan ben je bij Welkomhoeve aan het juiste adres. We hebben lessen voor elke leeftijdscatergorieƫn en ervaringsniveaus. De omgang en het creƫren van een band met het paard staan bij ons centraal.
Equisource Wie zijn wij.
Wendi is mama van Julie en Seppe en werkt als muziektherapeut in het UKJA universitair centrum kinder en jeugdpsychiatrie Antwerpen op de afdeling voor ontwikkelingsstoornissen en psychose. In haar vorige job bij psychiatrisch centrum Gent Sleidinge heeft ze ervaring opgedaan in het werken met jongens en meisjes uit problematische opvoedingssituaties en jongeren met een MOF misdaad omschreven feit statuut. De problemen waarmee deze doelgroepen te kampen hebben zijn o.a: hechtingsproblemen, adhd, autisme, antisociaal gedrag, agressie, trauma, depressie., Naast het werken met jongeren gaf ze ook muziektherapie aan volwassenen met een uiteenlopende problematiek. In haar werk stelt ze het scheppen van een veilige omgeving voorop waarbinnen er ruimte kan ontstaan om te ontdekken, te experimenteren, stap voor stap te leren en tot nieuwe inzichten te komen. Als therapeut is ze verbonden aan de VVM, vlaamse vereniging voor muziektherapie. Ze is EAGALA part 1 2 certified. Lies begeleidt de paardengewenning, rijlessen en lessen aangepast paardrijden.
dressuurstal pronkenberg.

Contacteer ons