Resultaten voor manege te koop oost vlaanderen

manege te koop oost vlaanderen
Hoeve Immo 2dehands.be.
I mmo Talenco verkoopt te Driesenweg 2, 1785 Merchtem deze idyllische, landelijk en zeer rustig gelegen eigendom met een volledig te verbouwen. vandaag 2310: Aalst Baardegem. Huis te koop in Oostende, 2 slpks. Vlot bereikbare polderhoeve 252, ha met authentiek karakter nabij oprit E40/A10 Zandvoorde.
autoverzekering simulatie
BB en hotels te koop in België.
Hotel te koop. Hotel te koop. Verkoop uw hotel. Verkoop uw hotel. BB en hotels te koop in België. 1 2 Next Last. Zeer mooi hotel-restaurant in de Westhoek. Type: Hotel met feestzaal. Prijs: op aanvraag. Zeer mooi hotel-restaurant in de Westhoek.
my website builder
Vind uw villa met paardenstallen.
U zoekt Immo, een voorselectie.: Immo in Gent te koop. Immo te koop in Knokke. Appartementen te koop met zeezicht. Villa's' met binnenzwembaden. Villa's' met buitenzwembad te koop. Villa met wintertuin. Luxe vastgoed te koop in Brussel. Kastelen te koop.
Paarden hoeve Immo 2dehands.be.
langgevelhoeve op 1485 m in de Ardennen. Deels op te frissen en deels verder af te werken langevelhoeve met grote ruimtes, mooie vergezichten over valleien, gelegen in een rustig dorp. 17 augustus 2018 1012: Beauraing. Boerderij te koop in Middelkerke, 3 slpks.
Vierkantshoeve te koop in Oorbeek Tienen Het Nieuwsblad.
Langs de achterzijde is er een prachtig zicht op de uitgestrekte velden, het geheel heeft een oppervlakte van 3Ha 41Are 89Ca. De hoeve is gedeeltelijk te renoveren en is gelegen in een woongebied met landelijk karakter, de mogelijkheden voor de nieuwe eigenaar zijn dus talrijk. Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een locatie voor, een exclusieve eigendom, zelfstandig beroep, restaurant, manege, stoeterij, bed breakfast.
Paardenhouderij paardenpension paard stallen Stal De Wilgendreef Velzeke Ruddershove Zottegem Oost Vlaanderen Brabant Vlaamse Ardennen.
Te koop boerderij in Zeeland Trovit.
4438 AE, Driewegen, Borsele, Zeeland. Op een perceel van 1470m2 mag Neeskens Makelaars u een schitterende vrijstaande woning te koop aanbieden. Het huis dateert uit 1925 en is door de. Jaap.nl 30 dagen geleden. Vennepad, 3 4576 EJ Koewacht. 4576 EJ, Koewacht, Terneuzen, Zeeland. De woning is gelegen aan het doodlopende Vennepad, aan de rand van de kern Koewacht, een dorp dat tegen de Belgische grens aanligt. In Koewacht v. Jaap.nl 30 dagen geleden. Rijkebuurtweg, 8 4354 SE Vrouwenpolder. 4354 SE, Vrouwenpolder, Veere, Zeeland. Deze schitterende nabij de kust gelegen manege is voorzien van alle moderne paardenfaciliteiten die verwacht mogen worden van een bedrijf uit dit.
Hippisch onroerendgoed Sporthorses.
Bouwjaar Voor 1980. Country estate with professional equestrian-facilities. Uniek: Wonen met paarden in een natuurpark. Bouwjaar Voor 1980. Bouwjaar Voor 1980. saint lô, Laag-Normandië. Stable to rent. Kelpen oler, Limburg. Bouwjaar Voor 1980. Te koop manege. Object with 66 boxes.
Immo De Ras.
Wilt u automatisch op de hoogte blijven van ons nieuw aanbod? Schrijf u in. De Ras Ko BVBA. Hoogstraat 20, 9340 Lede. T verkoop: 053 60 65 60. T verhuur: 053 60 65 65. Ontdek ons aanbod te koop. Voeg toe aan favorieten.
Home Stal D'Hoore' Stal, D'Hoore, dressuurstal, dressuurpaarden, te koop, horses, for sale, Paul, Christel, Brecht, Wouter, Baekelandt, Stal D Hoore riding is a pleasure dressuurpaarden wedstrijdstal
In onze sportstal wordt dagelijks fanatiek getraind om de veelbelovende jonge paarden op te leiden tot potentiële toppers. Zo hebben wij paarden van verschillende niveaus. Samengevat proberen wij op een eerlijke en lichte manier paarden te gymnastiseren en te ontwikkelen waardoor een goed gevoel voor paard en ruiter ontstaat.
Horse Immo.
Blijf op de hoogte. Wilt u automatisch op de hoogte blijven van ons nieuw aanbod? Schrijf u in. De Ras Ko bvba. Hoogstraat 20, 9340 Lede. T: 053 60 65 66. 053 60 65 66. Ontdek ons aanbod te koop.
Te koop boerderij in Provincie Oost-Vlaanderen Trovit.
Hoeve te koop voor 980000 euro met 3 slaapkamers. 9700, Mullem, Oudenaarde, Provincie Oost-Vlaanderen. Gelegen aan een rustige gemeenteweg biedt deze mooi omheinde eigendom u toegang tot een prachtig gerenoveerde hoevewoonst met volgende indeling.: Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van boerderij provincie oost vlaanderen.

Contacteer ons