Zoeken naar paardrijden volwassenen

paardrijden volwassenen
Paardrijden op een goede manege of pensionstal nog nooit zo populair.
Steeds meer kinderen en volwassenen leren paardrijden en sluiten zich aan bij hippische verenigingen. Paardenhobbys zijn dan ook erg toegankelijk geworden: Om paard te rijden, te mennen of andere hippische activiteiten uit te oefenen, moet je al lang geen eigen paard of pony meer aankopen, vertelt Frank Gasthuys, voorzitter van het Vlaams Paardenloket.
Heist
De Hoefslag De Hoefslag manege en pensionstal.
Paardrijden en ponyrijden voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar. Dit voor zowel beginnende, half gevorderde en gevorderde ruiters. Groepslessen en privélessen. Paardenkampen en ponykampen tijdens alle schoolvakanties! Stalling van uw eigen paard in een ruime accommodatie, huifkartochten, verjaardagsfeestjes, cadeaubonnen, lidmaatschap, voordeeltarieven en zo veel meer!
partytent
La Rosteehoeve Paardrijlessen.
Zowel kinderen, vanaf 4 jaar, als volwassenen kunnen bij ons terecht. La Rosteehoeve beschikt over een groot aantal ponys en paarden, geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Er worden zowel springlessen als dressuurlessen gegeven. Ook mensen met een handicap kunnen terecht op La Rosteehoeve voor paardrijlessen. Wij beschikken over een aangepaste accomodatie, evenals verschillende hulpmiddelen die, afhankelijk van de handicap, het paardrijden gemakkelijker kunnen maken.
verkoop van tweedehands auto
Manege Welkom geeft toffe lessen paardrijden.
Wil je graag beter leren paardrijden? Dan ben je bij Welkomhoeve aan het juiste adres. We hebben lessen voor elke leeftijdscatergorieën en ervaringsniveaus. De omgang en het creëren van een band met het paard staan bij ons centraal. Daarom vragen wij om steeds een half uur voor de les aanwezig te zijn om te leren zelf het paard te poetsen en op te zadelen. Verzekerd zijn is verplicht vanaf de eerste les of wandeling op de manege. Voor de beginners en de initiatielessen en longelessen is dit vrijblijvend. Deze verzekering wordt afgesloten via VLP. Polisvoorwaarden kan u terugvinden op www.vlp.be/verzekeringen. Het dragen van een tok is verplicht. Voor de mensen die nog nooit op een paard hebben gezeten starten we altijd met enkele lessen aan de longe. Tijdens deze lessen wordt de verlichte draf aangeleerd. Tijdens de initiatielessen gaan we een stapje verder en worden enkel de passen stap en draf aangeleerd. Bent u gek van paarden? Dan zijn groepslessen ideaal voor u. Tijdens deze lessen wordt er gestapt, gedraafd en gegalopeerd en worden de basisvaardigheden verder aangeleerd. Er zijn groepslessen voor kinderen en volwassenen.
luchthaven
rijles_begin_cursus.
Cursus voor beginners volwassenen. Wij lanceren een 5-delige cursus voor beginners of herbeginners, wekelijks tezamen met soortgenoten. Aarzel niet paardrijden is voor elke leeftijd! Misschien heb je vroeger nog gereden en wens je te herbeginnen om de een of andere reden.
Manege Vijverstein.
Groepslessen voor beginners als voor gevorderden paard/pony jeugd/volwassenen.' Pension voor paard en pony. Sportkampen van 7 tot 16 jaar. Sportdagen voor scholen, bedrijven en groeperingen. Recreatie voor personen met een handicap. Mogelijkheden voor allerhande activiteiten met of zonder paardrijden, zoals verjaardagfeestjes, fuiven, enz.
Paardrijden Rotonde.
Paardrijden, paarden verzorgen, een paard aan de hand leiden, snoezelen en nog zoveel meer. We richten ons met die aanbod op alle volwassenen, jongeren en kinderen die niet terecht kunnen op een reguliere manege. Aangepast paardrijden is een recreatieve activiteit.
leren paardrijden paardrijles Vlaamse Ardennen Oudenaarde.
Altijd al willen leren goed paardrijdenWij geven individueel paardrijles op goed geschoolde paarden. We beginnen bij het begin, op de grond, aan de longe en leren je beetje bij beetje zelf aan de slag te gaan op een veilige manier. Geen manegerondjes, maar individueel zelfstandig paardrijden.
Domein Leiedal Bissegem manege ruiterclub hippo.
Je kan bij ons terecht voor groeps of privlessen, lessen voor volwassenen, clinics, ruiterbrevetten, voorbereiding op opleidingen. De club is aangesloten bij VLP en de beroepsvereniging Navema. Naast de paardrijlessen heeft Domein Leiedal een uitgebreide werking met dressuurwedstrijden, jumpings, allerlei evenementen, ruiterkampen, hoevekampen, ponyclub, enz. Voor een glas en een babbel kan je dagelijks terecht in ons cafetaria, dat uitzicht biedt op alle pistes. 056 35 36 77. volg ons ook op. In 2007 werd vzw Hippo Leiedal opgericht, nadat ons gevraagd werd of andersvaliden bij ons konden paardrijden.
Bodyprotector kinderen en volwassenen voor paardrijden Onlineruitershop.be gewoon uw beste ruitershop.
Bodyprotector Kind Bodyprotector, flexibel met rits voor kinderen. Professionele bodyprotector voor kinderen, geschikt voor recreatie paardrijden als in wedstrijdverband. Bekijk dit product. Selecteer om te vergelijken. Bodyprotector Volwassenen Flexibel. Bodyprotector Volwassenen Flexibel Zonder rits, voor volwassenen, paardrijden met een veiligheidsvest bij vallen is er extra bescherming bij borst en rug.
Equidream Equitherapie rijles kampen verjaardagsfeest. Equidream Equitherapie rijles kampen verjaardagsfeest.
Is het jouw droom te leren paardrijden of in de vakantie op paardenkamp te gaan, dan staan wij met ons ervaren team sportbegeleiders voor je klaar. Droom je ervan om zelf terug het stuur van je leven in handen te nemen, dan begeleiden we je om dat op een natuurlijke manier te doen.
Vincent Martens Tielt Paardrijden voor jong en oud groepslessen Vincent Martens.
Je leert het paard kennen en beheersen, je leert op een correct manier stappen, draven en galopperen. Tal van disciplines komen in de groepslessen aan bod, van dressuur, springen tot crosscountry en eventing. Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij ons leren paardrijden.

Contacteer ons