Meer resultaten voor paardrijden volwassenen

paardrijden volwassenen
Kobi paardrijlessen Paardrijlessen in Oudsbergen.
Ik heb mijn Bloso Initiator diploma behaald en wil heel graag mijn kennis delen met iedereen die wil leren paardrijden. Ik kies voor persoonlijke begeleiding, zodat de ruiter op zijn eigen tempo kan leren. Daarom geef ik enkel privélessen of les in kleine groepen. Dit alles in een ontspannen sfeer met leuke lespaarden. Ik geef enkel privélessen of les in kleine groepen om persoonlijke begeleiding te kunnen garanderen. Ik ben als lesgever in het bezit van een erkend diploma en heb zowel ervaring met lesgeven in groeps als privélessen. Voor elke leeftijd. Zowel kinderen vanaf 6 jaar, jongeren als volwassenen zijn welkom, van beginnende ruiter tot recreatieruiter met wedstrijdambities.
pyjamas
Manege Vijverstein.
Groepslessen voor beginners als voor gevorderden paard/pony jeugd/volwassenen.' Pension voor paard en pony. Sportkampen van 7 tot 16 jaar. Sportdagen voor scholen, bedrijven en groeperingen. Recreatie voor personen met een handicap. Mogelijkheden voor allerhande activiteiten met of zonder paardrijden, zoals verjaardagfeestjes, fuiven, enz.
Ballonvaart
WANDELTOCHTEN TE PAARD DE BOSHOEF PAARDENKAMP.
Je geniet van de mensen en de natuur. Volwassenen en kinderen welkom zijn. Heb je interesse aarzel dan niet om je reeds te informeren! De inschrijving is geldig als het voorschot betaald is. Neem contact op met de Boshoef. Inlichtingen gsm: 0495.21.76.28. De basisprincipes van het paardrijden worden bijgebracht.
trailer
Homepage Manege Hillegom.
Vanuit deze filosofie worden in groepslessen zowel kinderen als volwassenen vertrouwd gemaakt met het paard. Poetsen van het paard, wandelen, laten grazen en helpen met voeren, het is allemaal mogelijk op de manege. Kortom, bezig zijn met en tussen de paarden. februari 2019 feb 2019. Er zijn op dit moment geen activiteiten te tonen. februari 2019 feb 2019. Clubkampioenschap FNRS 2018 2019. Aanmelden Feestdag 50 jarig bestaan. Springwedstrijd voor onze manege ruiters. Marny Bakx Stichting de Opkikker. Volg ons op Facebook. Deel deze pagina. Share on facebook. Share on google. Share on twitter. Share on linkedin. Filmpjes over de manege en veilig paardrijden.
persoonlijke lening
Manege Sint-Jorishoeve.
luchthavenvervoer gent
Paardrijden Destelbergen.
Buurt of feestcomités. Home Vrije tijd Toerisme Paardrijden. Loket vrije tijd. Loket vrije tijd vandaag open van 9u00 tot 12u30 en van 14u00 tot 16u00. Zin om de teugels in handen te nemen en in het zadel te kruipen? Destelbergen telt verschillende maneges en is bekend bij paardenliefhebbers en ruiters omwille van zijn jaarlijkse cross die steeds plaatsvindt in de maand maart.
Vincent Martens Tielt Paardrijden voor jong en oud groepslessen Vincent Martens.
Je leert het paard kennen en beheersen, je leert op een correct manier stappen, draven en galopperen. Tal van disciplines komen in de groepslessen aan bod, van dressuur, springen tot crosscountry en eventing. Zowel kinderen als volwassenen kunnen bij ons leren paardrijden.
De Hoefslag De Hoefslag manege en pensionstal.
Paardrijden en ponyrijden voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar. Dit voor zowel beginnende, half gevorderde en gevorderde ruiters. Groepslessen en privélessen. Paardenkampen en ponykampen tijdens alle schoolvakanties! Stalling van uw eigen paard in een ruime accommodatie, huifkartochten, verjaardagsfeestjes, cadeaubonnen, lidmaatschap, voordeeltarieven en zo veel meer!
La Rosteehoeve Paardrijlessen.
Zowel kinderen, vanaf 4 jaar, als volwassenen kunnen bij ons terecht. La Rosteehoeve beschikt over een groot aantal ponys en paarden, geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Er worden zowel springlessen als dressuurlessen gegeven. Ook mensen met een handicap kunnen terecht op La Rosteehoeve voor paardrijlessen. Wij beschikken over een aangepaste accomodatie, evenals verschillende hulpmiddelen die, afhankelijk van de handicap, het paardrijden gemakkelijker kunnen maken.
Paardrijden Rotonde.
Paardrijden, paarden verzorgen, een paard aan de hand leiden, snoezelen en nog zoveel meer. We richten ons met die aanbod op alle volwassenen, jongeren en kinderen die niet terecht kunnen op een reguliere manege. Aangepast paardrijden is een recreatieve activiteit.
Paardrijles voor volwassenen Manege Bakker.
Veel volwassenen die willen gaan paardrijden, starten met een privéles. De instructeur kan aan de hand van deze les goed inschatten in welke groepsles de ruiter het beste kan instromen. Natuurlijk is het ook mogelijk om meerdere privélessen te volgen.
Paardrijden Humbeek UiT in Vlaanderen.
Sportactiviteit Omnisport en andere. Paardrijlessen voor iedereen, kinderen, volwassenen, beginners, gevorderden.Paardenstages tijdens de meeste schoolvakanties.Feestjes in combinatie met paarden.Stalling voor paarden.Gezellige taverne met eetgelegenheid. Onze stoeterij biedt een waaier van activiteiten aan, gaande van groepslessen voor kinderen of volwassenen tot feestjes rond en met paarden.

Contacteer ons