Meer resultaten voor initiatie paardrijden

initiatie paardrijden
Gaverranch Harelbeke.
Er is nu ook een oficiele facebookpagina van Gaverranch http//www.facebook.com/Gaverranch/.: De startlijsten voor de dressuur van zondag 03/01/14 vind je op de pagina NIEUWS. 2 indoorpistes 25 x 60 32 x 40. pension voor paarden en pony's' met douche solarium enz.
Tent
Bewust paardrijden Pionears-paardenwereld.be.
Bij Pionears zijn we ervan overtuigd dat het aanleren van paardrijden en de omgang met paarden niet kan zonder een stuk zelfreflectie en bewustwording van je eigen denken, voelen en doen. Paarden zijn immers heel sensitief en pikken onmiddellijk je hartslag en ademhaling op en reageren dus rechtstreeks op je binnenste gedachten en gevoelens.
charleroi sporting
De Hoefslag De Hoefslag manege en pensionstal.
Paardrijden en ponyrijden voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar. Dit voor zowel beginnende, half gevorderde en gevorderde ruiters. Groepslessen en privélessen. Paardenkampen en ponykampen tijdens alle schoolvakanties! Stalling van uw eigen paard in een ruime accommodatie, huifkartochten, verjaardagsfeestjes, cadeaubonnen, lidmaatschap, voordeeltarieven en zo veel meer!
Renovatielening
Perfecte initiatie paardrijden! Reizigersbeoordelingen Royal Carriage Club Riding School TripAdvisor.
jasminnepin Antwerpen, België. 9 augustus 2014 beoordeeld. Perfecte initiatie paardrijden! Mijn dochter van 8 wou graag leren paardrijden. Vanaf mijn eerste email tot het laatste contact liep alles perfect, duidelijk, goed georganiseerd. Zeker een aanrader. Mooie manege, prachtig gelegen, lieve mensen, leuke dieren.gewoon, doen!
werk zoeken als student
Stoeterij Deloof Torhout.
Nu reeds begin februari is de piste die zal dienen voor dressuur en paddock warming-up op jumping volledig afgewerkt. Deze piste is klaar voor gebruik. U rijd nooit in het stof bij warm en droog weer nooit in de modder ook.
Manege Welkom geeft toffe lessen paardrijden.
Leuke lessen voor jong en oud. Wil je graag beter leren paardrijden? Dan ben je bij Welkomhoeve aan het juiste adres. We hebben lessen voor elke leeftijdscatergorieën en ervaringsniveaus. De omgang en het creëren van een band met het paard staan bij ons centraal.
ruiterarrangement strandritten PAARDRIJDEN OP HET STRAND vakantie Beachhouse.be.
deze strandritten duren ongeveer anderhalf uur en vereisen enige ruiterervaring. Voor de minder ervaren ruiter is er initiatie" paardrijden" mogelijk voor 17/uur in de piste, eventueel vervolgd met een paardenrit door de duinen normale duur ca. Daar wij de ervaring bekwaamheid van ruiters en ook het weer moeilijk kunnen inschatten op voorhand zijn de strandritten/duinenritten steeds à la carte.
Bloso Centrum De Rhille Westhoek.
Bloso Centrum De Rhille. Aan je favorieten toevoegen. Bloso Centrum De Rhille biedt je een ruime waaier aan begeleide sportactiviteiten. Initiatie ponyrijden of paardrijden, oriënteringssport, teambuilding, boogschieten, huifkartochten, balsporten, new games, circustechnieken en oude volkssporten zijn slechts een greep uit het aanbod.
Paardrijlessen Paardenpension T Peertje Peer.
Als je geen eigen paard hebt, valt paardrijden qua kosten best mee. Bij T Peerdje staat een groot aantal paarden en ponys. Voor elk wat wils, variërend van betrouwbare ponys voor jonge, beginnende ruiters, tot paarden die wat meer uitdaging bieden aan de geoefende ruiter.
Beginnelingen.
Leren paardrijden voor jong en oud! Wil je leren paardrijden? Dan kan je bij ons terecht! Stal Fonck biedt beginnelingen groepslessen aan voor kinderen vanaf 6 jaar maar ook voor volwassenen. Tijdens de groepslessen voor beginnelingen leer je volgende dingen.:
Ponylessen en initiatie Hoeve Megusta.
Zowel mensen zonder als met beperkingen kunnen deelnemen aan de ponylessen. Aa ngepast paardrijden behoort eveneens tot ons aanbod. Ons opstapplatform maakt het voor mensen die minder mobiel zijn, makkelijker om het paard te bestijgen. Vooraf inschrijven is vereist! Feestjes voor klein groot. Ponylessen en initiatie.
Lessen.
Heel fijn dat je graag wil leren paardrijden! Het is een heel avontuur, je leert niet enkel rijden maar je leert ook verantwoordelijkheid te dragen en te zorgen voor een speciaal iemand namelijk je beste vriend want je eerste pony vergeet je nooit meer.

Contacteer ons