Op zoek naar paardrijden in antwerpen?

paardrijden in antwerpen
Paardrijden Logeren in Vlaanderen Vakantieland.
Vanaf 9600, / Prijs per kamer 2p, per nacht. Arrangementen: Culinair genieten, Half pension arrangement, Paardrijden in de Kempen, Actief buiten Welkom op onze langgevelhoeve met watermolen in het natuurgebied van de Abeek vallei. Vanuit hier kan je de weidse bossen van de Limburgse Kempen ontdekken.
bachbloesems
Homepage Manege de casteleyn.
Wij verzorgen ook verjaardagsfeestjes. Vanaf 6 kindjes kan je dit bij ons laten doorgaan. Een combinatie van paardrijden en plezier. Info over verjaardagsfeestjes. Als manege beschikken we over diverse accommodaties. Als pensionklant is alle accommodatie inbegrepen in de prijs! Voor paard en ruiter.
optimisation
Welkom in t Boonhof t boonhof!
Bij ons kan je onder andere terecht om je paarden en pony's' te stallen. Privélessen en groepslessen kunnen met manègepaarden en pony's' en ook met eigen paard of pony. Ook de ponykampen in krokus paas en zomervakantie zijn belevenissen die je niet wil missen!
air waybill tracking
Manege Vijverstein.
Hier kan groot en klein genieten van het paard/pony rijden of aangenaam vertoeven, bij een lekker hapje en een drankje, in een gezelig panoramisch cafetaria met een open en een overdekt terras met uitzicht op binnen en buitenpistes, tennisvelden en de prachtige natuur. Wat biedt Manege Vijverstein U aan.: Groepslessen voor beginners als voor gevorderden paard/pony jeugd/volwassenen.' Pension voor paard en pony. Sportkampen van 7 tot 16 jaar. Sportdagen voor scholen, bedrijven en groeperingen. Recreatie voor personen met een handicap. Mogelijkheden voor allerhande activiteiten met of zonder paardrijden, zoals verjaardagfeestjes, fuiven, enz.
Autolening
Home.
Deelnemen aan onze BBQ kost 1250, p/p, kinderen onder de 10 jaar 750, bonnetjes krijg je niet, alleen willen we niet dat je met honger naar huis gaat dus kom gerust een paar maal terug je bord vullen. De deelnemers van het ponykamp eten voor de show, maar tijdens of na de show mogen zij gerust nog eens komen aanschuiven, dit maakt deel uit van het ponykamp. Schrijf je nu in!
Manege t Speycker Essen.
De droom van elk kind, paardrijden met de vriendjes. Een midweek paarrijden met of zonder overnachtingen. Ruiterkampen worden door ons georganiseerd of in samenwerking met activak" actieve vakanties." De" manege van Essen waar het paard centraal staat." In de rust van Essen staat onze manege. Wij hebben gekozen voor een professionele uitbating en professionele uitrusting met persoonlijke begeleiding. Steeds plaatsen wij het paard op de eerste plaats. Essen is een mooie heel landelijke gemeente met veel velden en bossen, ten noorden van Antwerpen.,
Paardrijlessen Paardensport 2dehands.be.
13 maart 2019 2152: Bilzen Beverst. Bij Vzw Paardengek uit Kontich kan je leren paardrijden. Bike van Ham. Er zijn voor het komende lesseizoen nog enkele plaatsen vrij in de paardrijlessen bij VZW Paardengek uit Kontich. Lessenreeks start na de krok. 10 maart 2019 1600: Kontich. Gediplomeerd Instructrice / Trainer / Coach. Paardrijlessen aangeboden te s-Gravenwezel 2970 Antwerpen door gediplomeerd instructrice Anouch Danneels.
Manege de Kraal.
In de gemeente Zandhoven, gelegen in het groene hart van De Kempen, vindt u Manege de Kraal. Op een domein van 65, hectaren, omringd door een uitgestrekt natuurgebied, vindt u bij ons alle luxe die u zich maar kunt wensen voor de verzorging van uw paard en het comfort van de ruiter. Onze accommodatie is zeer goed te bereiken door de centrale ligging aan de E313 en de E34, de belangrijkste verkeersaders van en naar Antwerpen.
Welkom bij Manege St. Hubert Ontspannen met paarden in een oase van rust.
Aan de Bosdreef te Kapellen, midden in het groen, ligt Manege St. Hubert: een sfeervolle oase van rust. U kan er volop genieten van en met paarden, ponys, natuur en infrastructuur. Hubert betovert met zijn rustieke uitstraling en hedendaags comfort.
Onderwijskiezer.
Agro en groenbeheer TSO Agro en groenmechanisatie TSO Agromanagement BSO Bloemsierkunst BSO Bosbouw en bosbeheer BSO Gespecialiseerde dierenverzorging BSO Land en tuinbouwmechanisatie BSO Manegehouder-rijmeester BSO Tuinaanleg en onderhoud BSO Tuinaanlegger/groenbeheerder duaal BSO Tuinbouwproductie BSO Veehouderij en landbouwteelten BSO. Welke lessen krijg ik in Paardrijden" en verzorgen?"
Ruiterroutes Grenspark De Zoom Kalmthoutse Heide.
Algemeen: Paardrijden is mogelijk op de met hoefijzer aangeduide paden en op de openbare wegen in het Grenspark met witte lijn aangeduid op onze kaart. Paardrijden op de wandelpaden en in het bedragzings en rustgebied is niet toegestaan. 10 Regels voor het buitenrijden.
Activak jeugdvakanties, zomerkampen, kinderkampen en jongerenreizen De tofste zomerkampen en jeugdvakanties.
Fun in Texel. Zoooo gezellig in Texel op dit geweldig zomerkamp! Dé musicalstage junior. Mis deze unieke musicalstage niet! Paardrijden A en B-brevet. Haal tijdens dit zomerkamp je A of B-brevet. Duik een professionele filmstudio in en maak je eigen opname!

Contacteer ons