Resultaten voor paardrijden in antwerpen

paardrijden in antwerpen
Spirithorses.be western.
Paardrijden bij ons is leren loslaten, in overgave leven in het nu en handelen vanuit je gevoel. Je leert een verbinding aan te gaan met je paard, maar ook met jezelf, om samen een eenheid te vormen. Vanuit dit oogpunt gezien is het paard je spiegel, want het reageert direct op jouw zijn.
linkbuilding
Welkom in t Boonhof t boonhof!
Bij ons kan je onder andere terecht om je paarden en pony's' te stallen. Privélessen en groepslessen kunnen met manègepaarden en pony's' en ook met eigen paard of pony. Ook de ponykampen in krokus paas en zomervakantie zijn belevenissen die je niet wil missen!
sea life blankenberge
Natuurlijk paardrijden voor senioren Schilde Gazet van Antwerpen.
Antwerpen is een biowinkel rijker. In het pand waar voorheen een Spar zat, Lange Leemstraat 252, ope. Cafébazin biedt vijf maanden lang podium aan leerlingen gitaarschool Guitarblast. Mieke Kaniszai 38 streek twee jaar geleden neer in café De Pelikaan in hartje Vremde.
beobank
Manege t Speycker Essen.
De droom van elk kind, paardrijden met de vriendjes. Een midweek paarrijden met of zonder overnachtingen. Ruiterkampen worden door ons georganiseerd of in samenwerking met activak" actieve vakanties." De" manege van Essen waar het paard centraal staat." In de rust van Essen staat onze manege. Wij hebben gekozen voor een professionele uitbating en professionele uitrusting met persoonlijke begeleiding. Steeds plaatsen wij het paard op de eerste plaats. Essen is een mooie heel landelijke gemeente met veel velden en bossen, ten noorden van Antwerpen.,
lening
Manege De Dreven.
Onze manege bevindt zich in Kasterlee. In Kasterlee Vorsel 23 in de Kempen op de grens tussen Retie, Oud-Turnhout en Kasterlee. Ben je eigenaar van een of zelfs meerdere paarden dan vind je bij de Dreven een fantastisch onderkomen voor je viervoeters.
Hoofdpagina Manège Binnenhof.
U kan bij ons terecht voor een hapje en een drankje in onze gezellige bar, voor de stalling van uw paard of pony, voor privé en groepslessen en tal van evenementen. Wij staan open voor al uw vragen en uw suggesties.
Heikenhof Splash.
Welkom bij Manege St. Hubert Ontspannen met paarden in een oase van rust.
Ons team staat graag in voor een individuele begeleiding, voor alle leeftijden, op elk niveau. Wij hebben onze lesformules gewijzigd. Bij Lessen ziet u wat er veranderd is. Voor de paardenliefhebbers bieden we in onze Horse Country Club onder meer.:
Erkende Hippotherapiecentra S-Sport // Recreas.
Wie zijn we. Regiokeuze / Wie zijn we / Contact / Nieuwsbrief. Je bent hier.: Hippotherapie aangepast paardrijden. Aalter Stoeterij De Breemeersen. Aarschot Het Paardenpad. Attenhoven Centrum Therapeutisch Paardrijden. Balegem t Saedelhof. Balegem Equi Libre. Beerse Hoeve Megusta. Beerzel De Ponyhoef vzw.
Paardrijden Humbeek UiT in Vlaanderen.
Deel deze pagina. Ah zo baby, je bent dus op zoek naar tips in. 9000 Blijf niet te vaak thuis! Schrijf je in op onze nieuwsbrief en word wekelijks getipt over wat er speelt in de buurt van Gent en daarbuiten!
Homepage Manege de casteleyn.
Kies je stalling. Wij verzorgen ook verjaardagsfeestjes. Vanaf 6 kindjes kan je dit bij ons laten doorgaan. Een combinatie van paardrijden en plezier. Info over verjaardagsfeestjes. Als manege beschikken we over diverse accommodaties. Als pensionklant is alle accommodatie inbegrepen in de prijs!
Manege Welkomhoeve legt paard en ruiter in de watten.
Ruiters en paarden worden extra in de watten gelegd. De manege is uitstekend gelegen vlakbij natuurgebieden Lovenhoek en Visbeekvallei te Grobbendonk. Op slechts 20 minuten rijden van de Antwerpse binnenstad. Manege Welkomhoeve biedt je uitgebreide mogelijkheden voor het beoefenen van de paardensport, variërend van gezellige buitenritten te paard tot doorgedreven dressuur of springlessen.

Contacteer ons