Op zoek naar paardrijden in de ardennen?

paardrijden in de ardennen
paardrijden ardennen - Boek uw activiteit.
Het kasteel van Agimont is gelegen op de grens van de Belgische Ardennen bovenstaande Givet, in het dorp van Agimont. Het kasteel is omgeven door 100 hectare, werd aangeboden aan de graaf en gravin van Parijs ter gelegenheid van hun huwelijk in 1931 door de hertog en prins Pierre Orléans-Braganza.
Durbuy Info A Faire Balade équestre.
Wellness van Sanglier des Ardennes. In de omgeving. Openingsuren / tarieven. Adres en verdere gegevens. Ouvert tous les jours et toute lannée suivant la météo en hiver. La Ferme de Durbuy vous proposes de découvrir Durbuy et ses environs à cheval, la forêt, la rivière, la nature, les villages, Randonnée à cheval accompagnée de notre guide, pour débutant ou confirmé, sur réservation, minimum 12 ans.
commanditaire vennootschap
Bastogne toerisme Ardennen Belgie Paardrijden.
U bevindt zich hier: Bewegen Paardrijden. Georges Paquay Gaston. Wicourt, 99 B-6600 Bastogne. Het land van Bastogne. Rond het land. De vier seizoenen in het land van Bastogne. Schrijf u in om gratis onze newsletter te ontvangen nieuwigheden, prijsgunstige formules, events, begeleide bezoeken enz.
bmi berekenen vrouw
Paardrijden Ardennen Actief Een weekend survival in de Ardennen.
Ook zonder rij-ervaring kun je hier prachtige buitenritten maken. Door het bos, langs de rivier; paardrijden in de Ardennen laat je de natuur op een bijzondere wijze beleven. Word één met jouw paard, ga samen op pad en kom langs de mooiste plekjes in de Ardennen.
container
Sport en spel bij Landal Village les Gottales.
Sport en spel. Een balletje slaan op de tennisbaan, badmintonnen of gezellig jeu-de-boulen met elkaar. Iedereen kan zijn energie kwijt. Gooi uw hengel uit op één van de perfecte visstekjes. Echte sportievelingen kunnen zich helemaal uitleven in de Ardennen met kanoën, mountainbiken of paardrijden.
Zwemvijver
Bosrit met paarden BrandsportBrandsport.
Wenst u zelf te rijden met een gemengde groep, dan wordt de rit van 2 uur afgestemd op het niveau van de beginners in de groep. Bosrit met paarden. Bedrijven, Scholen, Verenigingen, Vrienden Familie. Bedrijven, Scholen, Verenigingen, Vrienden Familie. Bedrijven, Scholen, Verenigingen, Vrienden Familie. Rotsklimmen Abseilen Ardennen.
Little Creek Jo Danny VTM.
Hun passie voor western zorgde ervoor dat Danny zijn job in een grootwarenhuis opzegde en ook Jo stopte met haar werk als directiesecretaresse, toen ze de mogelijkheid kregen om een ranch te kopen in een ongerept stukje natuur in de Ardennen. Twee jaar lang werkten ze aan de saloon en de paardenstallen voor de oogappels van hun gasten en Jo en Danny weten van geen ophouden. Tijdens de vakanties organiseert het koppel ponykampen en verschillende thema-avonden. De hele BB is ingericht zoals in het Wilde Westen van weleer en Danny houdt ervan zijn gasten te zien paardrijden, een initiatie linedance te geven, of hen te verwennen met heerlijke spareribs.
Les cavaliers de Saint-Remacle tot Cugnon Paardrijden Ardennen Belgi.
Het zit erop voor we het goed en wel beseffen. We hadden heel weinig ervaring met paardrijden, maar onder professionele begeleiding van Cécile hadden we genoeg vertrouwen om van start te gaan. Iedereen die de streek van Bouillon eens op een originele manier wil verkennen kunnen we dus Les Cavaliers de Saint-Remacle absoluut aanraden. de eigenaars zijn zeer attent voor de bezoekers en antwoorden op ieders vragen.; tochten te paard aangepast aan het niveau en wensen van eenieder. de minimumleeftijd is 12 jaar omwille van de verzekering.; groepen beperkt tot maximaal 6 personen, wat de opties enigszins beperkt. D eze activiteit is perfect voor iedereen die in een vakantiehuisje in de buurt van Bouillon verblijft. Het is een unieke kans om de streek van Bouillon en de Belgische Ardennen in het algemeen op een originele manier te leren kennen.
Paardrijden Outlive Experience.
Paardrijden, outdoor activiteit in de Ardennen. Rue de Barvaux 81. 6941 Bomal sur Ourthe. 072-574 60 49. Plaats in de activiteitenlijst. De mooiste manier om van de prachtige Ardennen te genieten is misschien wel te paard. In galop dwars door de bossen of stapvoets over smalle paden en door doorwaadbare riviertjes.
Vakantie met paarden, vakantie huis paard, ruiter kamer huren, paarden ardennen, paardrijden gaume, box paard Wallonië, wandelingen woud, rivier, Frahan-sur-Semois, Rochehaut, Poupehan Semois Aventure
U houd van paardrijden in de Ardeense bossen maar weet niet waar u logement kunt vinden. Onze Gite Equestre bevind zich aan La Passerelle in Frahan Wij bieden U logement voor paard en ruiter aan. Er zij verschillende GPS circuits die leiden van Gite naar gite Equestre wenst U de streek te verkennen te paard.
Vakantiewoning in de Ardennen, mogelijkheid om te golfen of paardrijden in de directe omgeving, Francorchamps, Voerstreek.
In de directe nabijheid kunt u golfen, paardrijden, wandel en fietstochten maken. Maar er zijn ook nog andere mogelijkheden: tennissen, bowlen, karten enz. Talrijke plaatsen en bezienswaardigheden die u kunt bezoeken. Een aantrekkelijke geografische ligging. tussen Maastricht, Luik en Aken. een toeristische streek die deel uitmaakt van de Blauwe Ardennen.
Sport en ontspanning in La Roche-en-Ardenne.
Fax: 32 084 36 78 36. Home gt Sport gt Paardrijden. Kaart met 6 circuits beschikbaar in de VVV, 7. Rue de l'Eglise' 35. 6980 La Roche-en-Ardenne. Tel: 32 84 41 19 00. Tochten van 2uur, 3uur of een hele dag.
Weekend Voor het hele gezin Gouvy met Sessie paardrijden voor 2 volwassenen vanaf 322.
Sessie paardrijden voor 2 volwassenen. Diner 1 gang voor 2 volwassenen. De hoogtepunten van jouw weekend. Geniet van een uniek weekendje weg met de familie in de Ardennen met dit speciale pakket voor paardenliefhebbers. s Avonds kan je smullen van een lekkere vleesfondue.

Contacteer ons