Meer resultaten voor paardrijden in drenthe

paardrijden in drenthe
Actieve vakantie Drenthe Camping Diever.
Loop gerust even bij ons binnen, we helpen u graag op pad. Paardrijden in Drenthe. Camping Diever beschikt over diverse paardenboxen en een weiland waardoor het mogelijk is om uw eigen paard mee te nemen. U maakt door de mooie natuur de mooiste buitenritten over de vele ruiterpaden die Drenthe rijk is.
crown reachtruck
Manege Gasselte Sinds 1987.
Lees verder over Luchtfoto Manege Gasselte. Neem ook eens een kijkje in onze webshop klik op onderstaande afbeelding. Lees verder over Neem ook eens een kijkje in onze webshop klik op onderstaande afbeelding. KNHS opleiding vanuit Manege Gasselte. Alles Kids in Drenthe.
kleine persoonlijke lening
Paarden huren in Drenthe Het Fjordenpaard.
Jeugdruiterkampen in Drenthe. Skip to primary content. Skip to secondary content. Data 2019 en beschikbaarheid. Wat neem ik mee? Meest gestelde vragen. Bij Het Fjordenpaard kun je ook paarden en huren en rondritten maken met een Jan Plezier. Denk eraan contant geld mee te nemen omdat u bij ons niet kan pinnen. Buiten de schoolvakanties en feestdagen verhuren we alleen in de weekenden. Verhuur van paarden. Als je paarden wilt huren, kan je ons bellen 0592 656421 best bereikbaar rond 20.00 uur om paarden op een bepaalde dag en tijdstip te reserveren. Je kan dan opgeven hoeveel paarden je wilt huren, hoe laat, hoe lang je de paarden wilt huren en je kan aangeven hoeveel rijervaring je hebt. Het is verplicht een goedgekeurde paardrijcap te dragen tijdens het rijden. Als je zelf geen cap hebt, kan je die voor 1 euro bij ons huren. De rit is zonder begeleiding, je moet dus ervaring hebben met paardrijden bij voorkeur paardrijles hebben gehad.
Casio
Ponyranch bij Landal Het Land van Bartje.
Kinderen vanaf 3 jaar kunnen ponyrijles krijgen, waarbij ze de basis van het paardrijden leren. Dan sturen ze de pony met gemak door de slalom en over balken heen. Hierna verdienen de kids een sleutelhanger waar de pony op staat waar ze op hebben gereden. Ook kunnen kids van 4 t/m 12 jaar Voltige lessen volgen, ervaring is niet nodig. Huifkartocht op en rond het park. Tijdens deze huifkartocht gaan we met de ponys mee door de natuur rondom het park. Maak kennis met het prachtige achterliggende bosgebied. Geniet van de groene omgeving en beleef een mooi moment samen met het hele gezin. Activiteiten op de ponyranch. Als onderdeel van het Fun Entertainment-programma worden er volop activiteiten georganiseerd op de ponyranch. Hierbij een greep uit ons aanbod, bij aankomst ontvangt u het definitieve programma. 3 t/m 12 jaar. Tijd voor Swieber. tot 3 jaar. Op de pony over het park. 5 t/m 12 jaar. 7 t/m 12 jaar. Kammen, kroelen, knuffelen. 4 t/m 16 jaar. Activiteiten voor gevorderden. Acrobatiek op het paard. In galop door het bos.
mini
Manege De Otterberg met camping Wijster Drenthe.
Verzorg de dieren, volg een les in de rijhal of maak een mooie buitenrit in de Drentse natuur. Manege de Otterberg is een kleinschalige manege gelegen in het mooie Wijster midden in hartje Drenthe. Ontdek te paard de prachtige Drentse natuurgebieden zoals het Oude Diep, het Terhorsterzandhet, Mantingerveld en Nationaal Park Dwingelderveld.
64 Campings waar paardrijden mogelijk is.
Kamperen op camping si-Es-An gelegen in het prachtige Reestdal waar Overijssel en Drenthe samen komen in de Reest. Kamperen op een prachtige camping of verblijven in een trekkershut of bungalow. De camping is gelegen in een bosrijk gebied en is hierdoor ideaal gelegen voor wandelaars en fietsers.
Paardrijden Beste 1 in Drenthe DagjeWeg.NL.
Drenthe Paardrijden 1 uitstapje. paardrijden in Drenthe 1. Les Chevaux paardenvakantie in Drenthe. BUINEN, DRENTHE Ontspannen met eigen paard of een buitenritje maken? Bij Les Chevaux is van alles mogelijk: paardrijlessen, buitenritten of op paardenvakantie. De boerderij heeft twee groepsaccommodaties en zeven bungalows.
Hippisch Centrum Emmen. De vijf sterren manege van Emmen.
Onze missie is om een ieder die geïnteresseerd is in paarden de gelegenheid te bieden om op een prettige, verantwoorde maar vooral op uw eigen manier de paardensport te beoefenen. Uitgangspunt bij al onze producten en activiteiten zijn de wensen en behoeften van onze klanten.
Manege in Drenthe, aan de rand van Assen met restaurant en BB.
Wij, Sunrise-Stables management en medewerkers, heten u van harte welkom in ons moderne Hippisch Centrum; Wij zien u graag als gast in onze BB, in het restaurant, onze vergaderzaal en natuurlijk in onze manege met rijhallen en stallencomplex, kortom een complete entourage waar ruimte is voor een diversiteit aan evenementen in en outdoor.
Paardrijden Dwingeloo Natuurlijk.
Het paardrijden kan bovendien individueel en onder begeleiding. Er zijn zowel 1 en 2-uurs ritten, alsmede dag en avondritten mogelijk. 7991 AB Dwingeloo. 0521 59 26 25. Deze prachtige overdekte manege in Drenthe, is maar een paar honderd meter verwijderd van het.
Buitenritten Les Chevaux Paardrijden in Drenthe.
Wilt u overnachten in Drenthe? In de omgeving van Les Chevaux zijn vele vakantiebestemmingen te vinden. Hiernaast hebben we een aantal bestemmingen voor u op een rijtje gezet. Wanneer u op zoek bent naar een leuke en gezellige vakantiewoning dan bent u bij Les Chevaux aan het juiste adres.
Leuke activiteiten tijdens je vakantie in Groningen en Drenthe Pagedal.
Vakantiepark Westerwolde Pagedal. Leuke dagattracties in de omgeving subtropisch zwembad profiteer van onze aanbiedingen. Paardrijden doe je in de mooie omgeving van Drenthe in Gasselte. Beleef een fantastische en actieve dag waarbij je gaat paardrijden door de bossen van Gasselte.

Contacteer ons