Resultaten voor paardrijden tilburg

paardrijden tilburg
Paardrijles Leer goed paardrijden van ervaren instructeurs Manege De Boschhoeve. Paardrijles Leer goed paardrijden van ervaren instructeurs Manege De Boschhoeve.
Goed paardrijden leer je op manege de Boschhoeve! Onze paardrijles wordt gegeven door ervaren en gediplomeerde instructeurs die je met veel enthousiasme zullen begeleiden bij het beter leren paardrijden. Op de manege de Boschhoeve staat een groot aantal paarden en ponys.
partytent
Basisschoolprojecten Sport in Tilburg.
Ik begrijp het. Sport in Tilburg. Wil je graag een nieuwe sport ontdekken? Dan is Try-Out Sports de unieke gelegenheid. Met Try-Out Sports kunnen basisschoolleerlingen uit groep 3 t/m 8 leuke en nieuwe sporten uitproberen zonder meteen lid te worden.
linkbuilding
KiyOh Widget.
Paribas
DE PONYFARM KinderFeestjes, PonySchool, PonyRijden, PonyLessen, PonyWorkshops, PonyDagkampen, PonyBSO, KinderBoerderij, PonySpeeltuin, Speurtochten, PonyPartyserive, Dagbesteding, ZorgManege De Ponyfa
Kinderen spelen in de bostuin of vermaken zich met de kleine boerderijdieren in de directe omgeving waar u rustig op het terras zit. De Ponyfarm waar uw kinderen volop kunnen genieten van het buitenleven en de levende knuffels. 5032 PN Tilburg.
WC verstopt
Paardrijden door de bossen Manege De Heideruiter Kidsproof Tilburg.
Wat is er toch veel leuks te doen voor kinderen in Tilburg! Op Kidsproof Tilburg inspireren wij jou graag met de leukste tips uit de buurt! Contact met Kidsproof. Meld een activiteit aan. Deel je tips met ons. Volg Kidsproof Tilburg.
Uitstapjes en Uitgaan Aanbod Meedoenregeling Tilburg.
Festival Mundial, het kleurrijkste festival van Nederland vindt in 2016 wederom plaats in de Spoorzone in Tilburg. In het weekend van 25 26 juni, word je in het nieuwe culturele hart van de stad verrast door bekend en onbekend. Monkey Town Waalwijk.
Home Manege Moleneind.
Welkom op de website van onze stal Manege Moleneind B.V. Sinds eind 2014 zijn wij gevestigd aan de accommodatie op de stokhasseltlaan 46 te Tilburg waar we ons richten op. het trainen van jonge paarden, bemiddelen bij verkoop, en trainingen geven aan ruiters op diverse niveaus.
Home Het Beste Paard van Stal.
Deze methode is een effectieve methode om een betere communicatie en contact te krijgen met autistische kinderen. En het leervermogen te stimuleren. Het is geen methode om deze kinderen te leren paardrijden maar om de interactie met het kind te bevorderen.
Cave ne Cadas.
Cave ne Cadas, dé studenten ruitersportvereniging van Tilburg. Heb je al jarenlange rijervaring? Of wil je voor het eerst in je leven op een paard gaan zitten? Bij Cave ne Cadas is iedereen welkom die graag wil paardrijden. Wij zijn een wat kleinere vereniging, maar daardoor juist extra gezellig!
Paardrijden voor kinderen en volwassenen met een beperking Manege t Zandeind.
Paardrijden voor kinderen en volwassenen met een beperking. Manege t Zandeind in Riel is een manege die zich wil inzetten voor zo veel mogelijk kinderen en volwassen uit de omgeving van Tilburg. Ook kinderen uit het speciaal onderwijs met een verstandelijke, lichamelijke of psychische handicap nodigen wij van harte uit om eens te komen kijken.
Manege Molenschot Dé gezelligste manege van heel Brabant!
VRIJBLIJVEND MEER INFORMATIE? Ik wil graag leren paardrijden, kan dat bij jullie? Speciaal voor de beginnende ruiter hebben wij een startcursus ontwikkeld waarin je in een aantal lessen met persoonlijke aandacht van een instructeur de eerste stappen gaat zetten als ruiter.
Huifkartochten en paardrijden op Terschelling Puur Terschelling.
Beginnersrit paardrijden op Terschelling. Gevorderdenrit paardrijden op Terschelling. Puur dagje Terschelling met strandrit op een Fries paard. Zwemmen met Friese paarden. Alle 6 paardrij-activiteiten. Noordzeetocht met garnalen. Puur dagje Terschelling met 25, uur durende strand Boschplaat huifkartocht. Nacht van de nacht.

Contacteer ons